fbpx
Skip to main content

Alle voetbalvrienden samen in één boek

de mooiste herinneringen aan een voetbaljaar, voor minder dan 10 euro!

Speelt je kind in een hartstikke leuk voetbalteam? Of voetbal jezelf?  Hoe mooi is het dan om samen met het hele team een Voetbal Vriendenboek te maken? Een fantastische manier om alle onvergetelijke voetbalmomenten voor altijd vast te leggen. Dit heerlijke bewaarboek is over 25 jaar nog steeds een hit én een waar collecter's item! Een Voetbal Vriendenboek is een onvergetelijk cadeau voor het hele voetbalteam en voor de coaches en trainers. 

voorbeeld vriendenpagina vriendenboekje voetbalteam

Jij kiest: ontwerp, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software.

 

voetbal vriendenboekje vriendenboek voorbeeld vriendenpagina

vriendenboekje vriendenboek voetbal cadeau coach trainer

SPECIALE PRIJS VOOR SPORTCLUBS!

De voetbal vriendenboeken zijn er in twee uitvoeringen in formaat 20x20 cm:  zachte kaft - spiraalbinding en zachte kaft - geniet. Voor sportclubs zijn er speciale prijzen vanaf 5 exemplaren. Vanaf 10 identieke vriendenboeken kun je ook kiezen voor de uitvoering zachte kaft - geniet. Maak gebruik van onze speciale aanbieding voor groepen.

Tip designs vriendenboek

we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals groen of oranje is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

'WINNEN DOE JE MET Z'N ALLEN'

JOHAN CRUIJFF

bereken prijs voetbal vriendenboeken Terug naar thema's

Tags: sport, voetbal .

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media