fbpx
Skip to main content

HOCKEY VRIENDENBOEK VOOR HOCKEY TEAMS

De ultieme herinnering aan een mooi hockeyjaar en sportief hockeyteam

Speelt je kind in een hartstikke leuk hockeyteam?  Of speel jijzelf in een gezellig team? Hoe mooi is het dan om samen met het hele team een Hockey Vriendenboek te maken? Een fantastische manier om alle onvergetelijke hockeymomenten voor altijd vast te leggen. Dit heerlijke bewaarboek is over 25 jaar nog steeds een hit én een waar collecter's item! Een Hockey Vriendenboek is een onvergetelijk cadeau voor het hele team én voor de coaches en trainers; een fantastisch boek voor nu én later.

Tip: een hockey design is ook leuk als achtergrond voor een vriendenboek dat je maakt voor iemand die gek is op voetbal! Super Simpel, Super Leuk, Super Cadeau.

voorbeeld vriendenpagina vriendenboekje hockeyteam

hockey vriendenboek vriendenboekje cadeau trainer coach

SPECIALE PRIJS en uitvoering VOOR SPORTCLUBS!

De hockey vriendenboeken zijn er in twee uitvoeringen in formaat 20x20 cm: zachte kaft - spiraalbinding en zachte kaft - geniet. Voor sportclubs, hockeyteams en alle hockeyfans zijn er speciale prijzen vanaf 5 exemplaren (zachte kaft spiraal). Vanaf 10 identieke vriendenboeken kun je ook kiezen voor de uitvoering zachte kaft - geniet. Maak gebruik van onze speciale aanbieding voor groepen.

cadeau hockey coach trainer dankjewel hockeyteam

Tip: designs Hockey Vriendenboeken

We hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals groen of oranje is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, vriendenpagina's of fotobladen? Ook dat kan bij ons! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe tof onze vriendenboeken zijn.

shoot - Pushen - Jab - Tip-in - scoupen - flatsen 

Bereken prijs hockey vriendenboeken Terug naar thema's

Tags: sport, hockey

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media