fbpx
Skip to main content

Mooiste cadeau voor coach of trainer hockeyteam

DANKJEWEL VOOR HET MOOIE hockeyjaar

Einde van het sportjaar? Is de hockeytrainer jarig? Of stapt de coach van je kind in het huwelijksbootje? Dat is het moment om de trainer te verrassen met een mooi cadeau van het hele hockeyteam. Het liefst een cadeau dat persoonlijker is dan een cadeaubon, een bosje bloemen of een flesje wijn. Maak daarom Super Simpel Samen met het hele team een onvergetelijk vriendenboekje. Met 10 deelnemers nog geen € 3 per persoon.

voorbeeld vriendenpagina vriendenboek dankjewel coach - trainer

Jij kiest: ontwerp, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software.

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals oranje of groen is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.  

hockey vriendenboek vriendenboekje cadeau trainer coach

 Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

SPECIALE PRIJS VOOR nabestellingen vriendenboek hockeycoach of hockeytrainer

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat veel ouders het vriendenboek voor de coach of trainer graag willen nabestellen voor hun eigen kind. Een fantastische herinnering aan sportjaar, de trainers en alle teamgenootjes. En dat kan natuurlijk. Zijn er in een team 5 nabestellingen of meer, dan kun je gebruiken maken van de speciale prijzen voor groepen.

cadeau hockey coach trainer dankjewel hockeyteam

'coachen doe je samen'

marc lammers

NABESTELLING VRIENDENBOEk coach  Terug naar thema's

Tags: sport, hockey .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media