fbpx
Skip to main content

SUPERTOF HOCKEY CADEAU

Zet de trainer of coach van jullie hockeyteam in het zonnetje

Is het het einde van een fantastisch hockeyjaar en loopt de competitie ten einde? Is jullie hockeytrainer misschien jarig, stapt de hockeycoach van je kind in het huwelijksbootje of gewoon omdat jullie trainer de beste en de leukste is? Dat is het moment om jullie trainer te verrassen met een fantastisch cadeau van het hele hockeyteam. Het liefst een cadeau dat persoonlijker is dan een cadeaubon of een flesje wijn toch?

Onze tip: maak Samen Super Simpel een onvergetelijk hockey vriendenboekje (formaat 20x20 cm) of hockey vriendenboek (formaat 30x30 cm) 😊. Wedden dat jullie vriendenboek een schot in de roos is? En.... voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Jullie hockey vriendenboek: de ultieme herinnering aan een mooi hockeyjaar.

Tip: ook leuk als achtergrond voor een vriendenboek dat je maakt voor iemand die gek is op hockey!  Super Simpel, Super Leuk, Super Cadeau.

voorbeeld vriendenpagina vriendenboek dankjewel hockey coach - trainer

hockey vriendenboek vriendenboekje cadeau trainer coach

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals groen of oranje is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of fotobladen? Ook dat is mogelijk en heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

SPECIALE PRIJS VOOR nabestellingen vriendenboek hockeycoach of hockeytrainer

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat veel van onze klanten een vriendenboek voor een sportcoach of trainer graag willen nabestellen voor zichzelf of hun kind. Nabestellen kan natuurlijk en, al zeggen wij het zelf, voor hele mooie prijzen. We hebben nl. een speciale uitvoering voor groepen (zachte kaft; geniet of spiraal). Vanaf 5 identieke vriendenboeken kun je gebruiken maken van de speciale prijzen voor groepen.

cadeau hockey coach trainer dankjewel hockeyteam

'coachen doe je samen'

marc lammers

NABESTELLING VRIENDENBOEk coach  Terug naar thema's

Tags: sport, hockey

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media