fbpx
Skip to main content

Leg herinneringen vast in een gedenkboek

Voor Altijd Bij Ons

Het delen van herinneringen aan een overledene na afloop van een begrafenis. Het gebeurt altijd, er wordt vaak met een glimlach gesproken over grappige en mooie momenten. Al deze herinneringen, voor nabestaanden zijn ze heel kostbaar. Zij kennen vast niet alle verhalen, niet alle foto’s, niet alle anekdotes. Maar het kan zo fijn voor ze zijn om deze wel te horen. Koester je herinneringen en gedachten aan een geliefde overledene. Maak samen met vrienden, familieleden en collega's een persoonlijk gedenkboek vol met foto's, warme woorden en onvergetelijke herinneringen. Een boek dat nabestaanden kan ondersteunen bij hun verwerking maar ook kan laten genieten van alle bijzondere momenten.

voorbeelden vriendenpagina's herinneringsboek

Jij kiest: designs, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software.

herinneringsboek overledene

gedenkboek herinneringen aan dierbare overledene

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals roze of blauw is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

nooit meer hier maar altijd bij ons

Terug naar thema's

Tags: herdenken, hart onder de riem .

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media