fbpx
Skip to main content

GEDENKBOEK, EEN LIEFDEVOL BOEK VOL HERINNERINGEN

Dit condoleanceboek is een waar herinneringsboek

Het delen van herinneringen aan een overledene na afloop van een begrafenis. Het gebeurt altijd, er wordt vaak met een glimlach gesproken over grappige en mooie momenten. Al deze herinneringen, voor nabestaanden zijn ze heel kostbaar. Zij kennen vast niet alle verhalen, niet alle foto’s, niet alle anekdotes. Maar het kan zo fijn voor ze zijn om deze wel te horen. Koester je herinneringen en gedachten aan een geliefde overledene. Maak samen met vrienden, familieleden en collega's een persoonlijk gedenkboek vol met foto's, warme woorden en onvergetelijke herinneringen. Een boek dat nabestaanden kan ondersteunen bij hun verwerking maar ook kan laten genieten van alle bijzondere momenten.

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld goud (#d4af37) of donkerblauw? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

voorbeelden vriendenpagina's herinneringsboek

herinneringsboek condoleanceboek gedenkboek dierbare overledene

gedenkboek herinneringsboek condoleanceboek herinneringen aan dierbare overledene

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

maak een gedenkboek nog persoonlijker met onze sfeerbladen, fotobladen en jaaroverzichten

Maak het vriendenboek compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten of sfeerbladen.

Voorbeelden Sfeerbladen jaaroverzicht Vriendenboek Gedenkboek Condoleanceboek Herinneringsboek

nooit meer hier maar altijd bij ons

Terug naar thema's

Tags: herdenken, hart onder de riem

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media