fbpx
Skip to main content

PERSOONLIJK FELICITEREN OF VIA SOCIAL MEDIA?

Social Media makkelijk, snel en onderhoudend

Felicitaties voor je nichtje via Facebook, foto’s bekijken van je vrienden op Instagram, een whatsappje naar je collega dat je trein vertraging heeft; bezig zijn met Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, Pinterest, Whatsapp, LinkedIn, Youtube het is voor bijna iedereen de normaalste zaak van de wereld. Niet vreemd met bijna 11 miljoen gebruikers op Facebook, 11, 5 miljoen op Whatsapp, 4 miljoen voor Instagram en 2,5 miljoen Snapchatters. De Social media, super handig, gemakkelijk, snel, onderhoudend, maar....soms ook wel een beetje vluchtig.

Oprechte aandacht voor je vrienden, familie en collega's

Tuurlijk is een berichtje of foto via Facebook altijd leuk als een vriend of collega jarig is. Maar als we eerlijk zijn, het kan beter toch? Het doet ons een beetje denken aan kerstkaarten waarop we allemaal exact dezelfde teksten schrijven: fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar. Met een beetje extra moeite wordt het zo veel  leuker. Met de kerstkaarten én met cadeaus. Spreekt dit je aan? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. 

Voor alle speciale momenten in het leven zijn er vriendenboeken

Voor alle speciale momenten in het leven, met een vriendenboek laat je merken dat iemand bijzonder voor je is. Het zijn verrassende boeken waar de liefde en vriendschap vanaf spat, een feest van herkenning. Vertel in het vriendenboek waarom iemand speciaal is, waar je elkaar van kent, de grootste blunder of een onvergetelijke moment. En aan je vriendenpagina voeg je natuurlijk mooie foto's toe. Een vriendenboek is zoveel meer dan een cadeautje. Het is een cadeau recht uit het hart, een cadeau met liefde gemaakt en gegeven. Het is ook een cadeau dat er over 25 - 30 of 40 jaar nog steeds is. Want een vriendenboek dat geef je voor het leven en misschien nog wel veel langer.

voorbeeld vriendenpagina's vriendenboek verjaardagen

40 jaar verjaardag cadeau vriendenboek vriendenboekje

65 jaar verjaardag vriendenboek vriendenboekje cadeau

95 jaar idee cadeau verjaardag vriendenboekje vriendenboekdoeslief, hart onder de riem

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media