fbpx
Skip to main content

LAAT VAN JE HOREN ALS IEMAND ZIEK IS

Wat kun je doen als iemand ziek is?

Wat moet je zeggen, wat moet je doen als iemand ziek is? En vooral als iemand ernstig ziek is. Dat is best lastig. Want waar moet je over praten? En wat kun je nou eigenlijk helemaal doen? Wij hebben zeker niet de wijsheid in pacht, maar we weten diep van binnen allemaal wel dat iets van je laten horen altijd goed is. Het kan lastig en moeilijk zijn, maar je hebt contact, bent er, en dat is het enige dat telt.

Een vriendenboek met een lach en een traan

De reden dat we over dit onderwerp bloggen is dat we de laatste jaren met enige regelmaat zagen dat er vriendenboeken werden gemaakt voor een zieke vriend of vriendin. Inspirerende boeken waarin herinneringen worden gedeeld, maar ook op papier wordt gezet waarom iemand bijzonder is en waar ze samen de slappe lach van krijgen. Een vriendenboek met een lach en een traan.

Je staat er niet alleen voor

Een vriendenboek als cadeau voor een zieke vriend(in), familielid of collega. We hebben er in het verleden amper iets over geschreven. Vooral omdat we dit zelf ook best lastig vonden en vinden. Voelde een beetje raar om dat te ‘promoten’. Door de opmerking van een klant ‘wel doen want het is zo mooi’ zijn we erover gaan nadenken. En ze heeft gelijk. Ziek zijn is niet mooi, maar aandacht geven aan iemand die ziek is, het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan, is dat wel.

vriendenboek, ook voor moeilijke momenten

Een vriendenboek, ingevuld door al je dierbaren, daar worden we allemaal gelukkig van. Maar als je een vriendenboek kunt lezen op die momenten dat je het zwaar hebt, dan is dat toch wel extra fijn.

Is iemand die jou dierbaar is ziek? En wil je samen met vrienden laten weten ‘wij zijn er voor je’ en ‘we denken aan je’ …denk dan ook eens aan een vriendenboek

cadeau zieke ziekenbezoek beterschap bloemen sterkte vriendenboek vriendenboekje

sterkte vriendenpagina vriendenboek beterschap.jpg

doeslief, hart onder de riem

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media