fbpx
Skip to main content

TIJDLIJN CORONA 2020-2021 VRIENDENBOEK

Aandacht voor corona in je vriendenboek

Vorig jaar mei hebben wij op verzoek van onze klanten sfeerbladen ontworpen over corona. Geen leuk onderwerp, maar wel iets dat het jaar 2020 en ook de afgelopen maanden voor een groot deel ons leven heeft bepaald. Het was daarom ook heel logisch dat onze klanten in hun vriendenboeken aandacht wilden besteden aan corona. Of het nou voor het afscheidsboek was voor groep 8 of een vriendenboek voor een collega die met pensioen ging, het speelde voor jong en niet meer zo piep.
 
Dachten en hoopten we toen nog dat we na de zomer ons gewone leventje weer aardig zouden kunnen oppakken, de praktijk bleek een stuk weerbarstiger. De persconferenties volgden elkaar op en de maatregelen werden richting kerst alleen maar strenger. Begin dit jaar kwam het zelfs tot een avondklok. Maar gelukkig, er lijkt licht te gloren aan de horizon. Minder besmetting, minder patiënten op de IC, alles mag langzamerhand weer open, hoe heerlijk is dat richting de zomer. Toch zullen we deze periode nooit vergeten, hoe oud we ook mogen worden. De lockdowns, social distancing, twee vrienden op bezoek, scholen dicht, online lessen, de persconferenties, Irma, hamsteren, de eerste vaccinaties en mondkapjes, ze zijn blijvend in ons geheugen gegrift. 
 
Maar weet jij nog precies wanneer wat gebeurde de afgelopen 17 maanden? Nee? Wij waren ook wel wat vergeten. We hebben daarom de sfeerbladen met de tijdlijn over corona tot en met 6 november 2021 bijgewerkt. Tijdlijnen worden na elke persconferntie geupdate. Speciaal als toevoeging aan je vriendenboek, maar je mag ze natuurlijk ook gewoon op onze website bekijken.
 
Wij wensen iedereen sterkte met, hopen wij, de laatste loodjes en laten we er samen een mooie zomer van maken.

Tijdlijnen corona 2020 en 2021

tijdlijn corona covid 19 2020 voor in je vriendenboek afscheidsboek groep 8

tijdlijn corona covid 19 2021 voor in je vriendenboek afscheidsboek groep 8

 

 

tips, corona

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media