fbpx
Skip to main content

GOUDEN HUWELIJK IN CORONATIJD, WAT NU?

50 jaar getrouwd en geen feest

Een jaar geleden schreven we een blog met 10 feestelijke ideeën voor een gouden huwelijk. Helaas kunnen we die ideeën voorlopig in de koelkast zetten, een gouden huwelijksfeest met veel gasten, het zit er gewoon even niet in. Natuurlijk gun je je (groot)ouders toch een feestelijke dag en dat kan ook! Wij vertellen je graag meer.

Zo zet je de allerliefste (o)ma en (o)pa in het zonnetje

Heb jij de allerliefste (o)ma en (o)pa van de wereld en wil je ze echt heel blij maken? Verras ze met een vriendenboek vol felicitaties, herinneringen, tips en de allermooiste foto’s. Vertel over onvergetelijke herinneringen, wat je opa zo speciaal maakt, waarom je oma de allerliefste is, wat jullie mooiste uitje was, geef ze tips voor de komende tien jaar of wat jullie samen gaan doen als corona voorbij is. Je kunt bij ons kiezen uit vragen, maar je mag ze ook zelf verzinnen. Op deze manier kun je een heel persoonlijk boek maken.

Sinds april van dit jaar hebben we nieuwe software met veel nieuwe opties en designs (zelf een achtergrond uploaden kan ook!). Eén van de voordelen van onze nieuwe software is dat de lettertekens worden geteld per vriendenpagina en niet meer per vraag en dat heeft een enorme meerwaarde merken wij. Nu kan een herinnering uitgebreid beschreven worden en dat levert geweldige verhalen op. Wordt een vraag niet ingevuld, dan verschijnt de vraag niet in jullie vriendenboek. Ook kun je kiezen voor minder vragen, zodat je nog meer ruimte hebt voor de antwoorden. De keuze ligt helemaal bij jou als eindredacteur.

Tip: Wil je helemaal geen vragen, maar iedereen de vrijheid geven om zijn of haar eigen verhaal te vertellen. Ook dat kan. Je kiest dan voor 1 vraag, bijvoorbeeld ‘dit wil ik jullie graag vertellen’ of voor een streep. Daaronder kan een vriend dan het hele verhaal kwijt en op de rechterpagina nog leuke foto’s toevoegen.

Toch een feestelijke dag voor je (O)ma en (O)pa

Je (groot)ouders zullen echt ontzettend genieten van dit cadeau en er best heel trots op zijn. Het is super persoonlijk, zelfgemaakt, staat vol met dierbare herinneringen en foto’s, het is origineel, kortom het allermooiste cadeau ooit, een feestje in een kaft. Een cadeau recht uit het hart, een cadeau met liefde gemaakt. Een cadeau waar ze dagelijks van genieten en straks, als corona voorbij is, vast vol enthousiasme laten zien aan familieleden, buren en vrienden. Mooier kan het eigenlijk niet, zeker nu!

Voorbeelden van vriendenpagina's 50 jaar getrouwd

idee gouden huwelijk coronaidee gouden huwelijk coronatijd

huwelijksjubileum, gouden huwelijk, corona

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media