fbpx
Skip to main content

VERWEN JEZELF MET EEN VRIENDENBOEKJE 

Vriendenboek, een cadeautje voor jezelf in coronatijd

'Wil je in mijn vriendenboekje schrijven?’ Die vraag heb je vroeger ongetwijfeld wel eens gehad en vast ook wel zelf gesteld aan klasgenootjes, vriendjes, vriendinnetjes, de juf, meester, je ouders, broer, zus, ooms, tantes en oma’s en opa’s😊. Heb je dat vriendenboekje van vroeger nog? Bijzonder toch om nog eens door te bladeren? Waar blijft de tijd!

Vriendenboekjes niet alleen voor kinderen

Waren de vriendenboekjes uit je jeugd echt voor kinderen, dat is tegenwoordig wel anders. De vriendenboekjes van vroeger zijn volwassen geworden, het is een prachtig cadeau voor een huwelijk, verjaardag, afscheid van je collega, een babyshower of een andere speciale gelegenheid. Maar zo’n heerlijk vriendenboek kan ook een prachtig cadeau zijn voor jezelf, zeker in deze coronatijd waar je al je vrienden en familieleden toch minder vaak kunt zien, geen verjaardagen en andere feestjes kunt vieren. Gaat je eigen verjaardagsfeest niet door? Dan nodig je toch gewoon al je dierbaren uit om een vriendenpagina te vullen in je vriendenboek. Op deze manier zijn ze er op jouw verjaardag toch allemaal een beetje bij. Maar…. eerlijk gezegd vinden wij dat je helemaal geen reden nodig hebt om jezelf te verwennen met een vriendenboek, een reden had je vroeger toch ook niet nodig?

Goed idee een vriendenboek voor jezelf?

Ga dan vandaag dan nog aan de slag en nodig al je vrienden online uit om de vragen te beantwoorden en foto’s toe te voegen. Lees je ook nog even onze tips voor jouw allermooiste vriendenboekje ever?

Onze 8 tips voor jouw allermooiste vriendenboekje ever:

  1. Wij hebben echt heel veel designs waar je uit kunt kiezen, maar…… er is meer. Wil jij je eigen achtergrond design? Ook dat kan. Je kunt je favoriete foto of een eigen ontwerp uploaden als achtergrond voor de vriendenpagina’s. Liever een effen kleur? Ook dat kan, via ons kleurenpalet kies je heel gemakkelijk je favoriete kleur.
  2. Wij hebben vragen waar je uit kunt kiezen, maar je kunt deze ook aanpassen of zelf verzinnen. Misschien is er iets speciaals dat je je vrienden altijd al hebt willen vragen? Of wil je best graag weten wat ze jouw beste of irritantste 😊 eigenschappen vinden, hoe ze jou zouden omschrijven of herinneringen aan jullie eerste ontmoeting? Het kan allemaal en op deze manier krijg je precies de vragen die jij wilt in je vriendenboek.
  3. Ook superfijn is dat de lettertekens worden geteld per vriendenpagina en niet per antwoord. Wil één van jouw vrienden een herinnering uitgebreid opschrijven dan kan dat gewoon. Minder vragen en meer ruimte voor antwoorden? Ook dat kan.
  4. Extra foto’s toevoegen kan via de fotobladen en zo’n gaaf jaaroverzicht van je geboortejaar wil je vast ook wel in je vriendenboek.
  5. Wil je voor de zekerheid toch nog wat lege vriendenpagina’s voor nieuwe vrienden, buren of collega’s? Ook dat kan. We hebben ze kant-en-klaar bij de sfeerbladen staan, maar je kunt ze ook zelf maken. Als je hier klikt zie je een uitleg staan voor een ‘leeg gastenboek’ voor een huwelijk. Voor je eigen vriendenboek werkt dat net zo.
  6. Je kunt bij ons kiezen uit zes verschillende lettertypes, kleurtjes, cursief, vetgedrukt, onderlijnen en teksten centreren. Je vrienden kunnen dat bij de antwoorden op de vragen en jij als eindredacteur van je eigen vriendenboek kunt dat voor de vragen en de titel op de omslag van je boek.
  7. De volgorde van je vriendenboek bepaal je zelf. Wil je je oudste vrienden als eerste in het boek, of je beste vrienden, of op alfabetische volgorde? Het kan allemaal.
  8. Wij hebben vriendenboeken in twee formaten en uitvoeringen. Wordt het echt een heel groot vriendenboek (30x30 cm) of ietsje kleiner (20x20 cm)? Wil je een gebonden boek of een spiraalbinding? 30x30 is echt groot (kijk maar op een liniaal), mooi om op tafel te leggen. Wil je liever een wat handzamer formaat dan kun je het beste voor 20x20 cm gaan. De keuze is aan jou.

Ga aan de slag met je eigen vriendenboekje

Heb je er al zin in? Log in en bekijk rustig alle mogelijkheden. Het is echt heel gemakkelijk, zelfs de grootste digibeet kan het. We hebben nieuwe software en die werkt echt heel intuïtief. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons uiteraard altijd mailen, wij helpen je graag en snel. Veel plezier!

Voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek

vriendenboekje cadeautje voor jezelf

vriendenboekje cadeautje voor jezelf in coronatijd

voorbeeld lege pagina vriendenboek

lege vriendenpagina vriendenboek

vriendenboekje

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media