fbpx
Skip to main content

VERJAARDAG IN CORONATIJD? 8 TIPS!

Hiep, hiep hoera er is één jarig en dat is…

Uitbundig met je vrienden en familie thuis je verjaardag vieren, helaas dat zit er nu even niet in. Natuurlijk is dat jammer, maar dat betekent niet, dat het voor de jarige job geen feestelijke dag kan worden. Zoek je even online, dan vind je allerlei leuke ideeën om je op weg te helpen, van drive throughs, videobellen tot zoomparties in party outfits.

Een feestje in een kaft

Wij voegen hier graag nog een wel heel feestelijk en persoonlijk idee aan toe: een vriendenboek oftewel ‘een feestje in een kaft’ zoals één van onze klanten het zo mooi verwoordde. Zonder nou gelijk al te klef te worden, durven we wel te zeggen dat een vriendenboek een cadeau is waar de aandacht, liefde en vriendschap vanaf spat. Al kun je in het echt nu even niet samen zijn, voor de jarige job zal het voelen of jullie op de dag zelf er allemaal een beetje bij zijn. Extra voordeel, zij of hij kan een leven lang nagenieten van deze verjaardag, want een vriendenboek, dat is nou echt een cadeau voor het leven.

sweet_sixteen_vriendenboek_vriendenboekje_cadeau

8 Tips vriendenboek verjaardag

Hoe maak je het allermooiste vriendenboek voor de jarige? Onze 8 tips voor het onvergetelijkste felicitatieboek ooit:
  1. Vraag iedereen om mee te doen. Je kunt zo’n 80 vrienden kwijt in het vriendenboek. Heb je er meer dan 80 dan vinden we daar ook wel een oplossing voor. Verzamel de mailadressen van alle vrienden. Ja ook van die vriend die stage loopt in Berlijn of een tante die in Rome woont. Het invullen gaat online dus echt iedereen met een mailadres kan meedoen. Bij een feest lukt het zelden dat iedereen aanwezig is, maar in een vriendenboek zijn alle vrienden van de partij.
  2. Je kunt bij ons kiezen uit heel veel vragen, maar zelf vragen bedenken kan natuurlijk ook. Maak de vragen extra persoonlijk door de naam van de jarige toe te voegen aan een vraag of iets over hem of haar persoonlijk te vragen. Bijvoorbeeld ‘Thijs ik zou best een keertje net als vroeger’ , ‘Leuk aan Leontien vind ik’ of ‘onze Joyce kan uitstekend plannen, maar vraag haar vooral niet om…’
  3. Wil je een vraag uitgebreid beantwoorden, bijvoorbeeld een herinnering delen, dan kan dat. Lettertekens worden nl. Bij Vriendenboeken geteld per pagina en niet per vraag. Dat, en je zult dat zelf ook merken, heeft absoluut meerwaarde. Want zeg nou zelf, jij vindt het toch ook fijn als je een verhaal helemaal kunt vertellen en niet half. Verder is het belangrijk om te weten dat de vragen die niet worden beantwoord ook niet in het boek komen. Je hebt dan extra ruimte om je andere vragen te beantwoorden (doordat het aantal lettertekens wordt geteld per pagina 😊).
  4. Foto’s maken jullie felicitatieboek helemaal af. Foto’s zijn feestelijk, persoonlijk en laten zien wat jullie samen hebben meegemaakt. Heerlijk toch om herinneringen op te halen? Iedereen heeft tegenwoordig massa’s foto’s op zijn laptop of mobiel staan. Zeker weten dat op jouw mobiel ook wel een paar foto’s zitten waar de jarige job op staat? Zo’n foto dat maakt jouw vriendenpagina stukken leuker. Wat je je misschien niet realiseert is dat het vaak foto’s zijn die de jarige niet kent. Hoe leuk is het dan om deze alsnog te zien op jouw vriendenpagina.
  5. De eindreacteur, maar ook de vrienden kunnen kiezen uit diverse lettertypes en kleurtjes. Natuurlijk kun je het houden bij zwart, maar het is toch ook wel gaaf om een gedeelte van een tekst bijvoorbeeld een rood, blauw of groen kleurtje te geven, te centreren of vet te laten afdrukken.
  6. Wij hebben keuze uit heel veel achtergronden voor je vriendenboek. Probeer zeker meerdere achtergronden uit, want je kunt als eindredacteur zo vaak wisselen van design als je dat zelf wilt. We hebben ongeveer 450 designs waar je uit kunt kiezen, maar misschien heb je op dat gebied specifieke wensen? Geen probleem, laat het ons weten en wij kijken graag wat we voor je kunnen doen.
  7. Al zeggen we het zelf, we hebben prachtige sfeerbladen om toe te voegen aan het vriendenboek. Wissel ze af met de vriendenpagina’s, fotobladen en jaaroverzichten en je krijgt een heel gevarieerd en persoonlijk boek.29_verjaardag_van_harte_gefeliciteerd
  8. Last but not least. Voeg een mooie foto toe aan de omslag en verzin een mooie titel voor jullie vriendenboek. Voor de tekst op de omslag van de vriendenboek kun je kiezen uit zes lettertypes, van elegant tot stoer en in alle kleuren van de regenboog.
Lijkt het je wat? Ga dan vandaag nog aan de slag met het allermooiste cadeau ooit. Vanzelfsprekend kun je, na je registratie, rustig even rondkijken voordat je echt aan jullie vriendenboek begint.

Vriendenboek, een luxe die betaalbaar is

Je hebt al een vriendenboek voor € 23,95. Deel je het bedrag met alle deelnemers dan ben je vaak niet meer dan € 2,00 per persoon kwijt. Wij weten zeker dat er geen groepscadeau is dat zo waardevol en betaalbaar is voor iedereen.
 
85_jaar_cadeau_verjaardag_vriendenboek 

verjaardag, corona

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media