fbpx
Skip to main content

VRIENDENBOEKJES OOK TOF VOOR VOLWASSENEN

Wil je in mijn vriendenboekje schrijven?

Je hebt ze vast nog wel ergens in huis, je vriendenboekje van vroeger. Ben je ietsepietsie ouder dan zijn het uiteraard de poesiealbums. Nu je veel thuis bent is het een mooi moment of je oude vriendenboekje nog eens door te bladeren en terug te denken aan al die vrienden van vroeger, genieten al die oude herinneringen.

Vriendenboekje, dat is toch alleen iets voor kinderen?

Nee absoluut niet. Als geen ander weten wij hoe leuk het is om ook als volwassene een vriendenboek te krijgen, voor een huwelijksfeest, babyshower, verjaardag of een andere speciale gelegenheid. We zien echter de laatste weken een nieuw trend en dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat we met z’n allen meer thuis zitten, meer tijd hebben voor ouderwets spelletjes doen, puzzelen, knutselen én…..vrienden uitnodigen om een vriendenboekje in te vullen. Door de sociale lockdown kunnen we even niet meer in het echt afspreken, maar online kan natuurlijk wel. Hoe leuk is het dan om je vrienden uit te nodigen om in jouw vriendenboekje ‘te schrijven’. Hartstikke tof om te doen en met als resultaat een geweldig cadeau voor jezelf. Jezelf een beetje verwennen, dat mag best, zeker nu.

Vriendenboekje, net zo leuk als vroeger, maar dan online: de 15 voordelen

 1. Het gaat snel(ler). Je vriendenboek gaat niet meer van de ene vriend naar de andere. Je hoeft niet meer te wachten tot iemand klaar is want al je vrienden kunnen hun eigen vriendenpagina online invullen.
 2. Je vriendenboek raakt niet kwijt.
 3. Je vriendenboek wordt niet vies en beduimeld 😊.
 4. Jij bepaalt zelf de vragen. Je zit niet vast aan de standaardvragen, zoals vroeger. Je kunt je eigen naam toevoegen aan een vraag of een hele nieuwe vraag bedenken. Misschien is er iets speciaals dat je je vrienden altijd al hebt willen vragen? Of wil je best graag weten wat ze jouw beste eigenschappen vinden of hoe ze jou zouden omschrijven?
 5. Elke vriend kan foto’s toevoegen aan zijn of haar vriendenpagina. Je kunt vragen of ze in ieder geval een foto van jullie samen willen toevoegen. Je zult ook merken dat het vaak foto’s zijn die jij nog niet eerder hebt gezien. Dat maakt het nog specialer.
 6. Je vrienden en je familieleden wonen vast niet allemaal meer bij je in de buurt. Dat is met een vriendenboekje dat je online maakt natuurlijk geen enkel probleem. Iedereen die een mailadres heeft kan meedoen, al wonen ze in het buitenland, dat maakt niets uit.
 7. Je kunt extra fotobladen toevoegen aan je vriendenboek, de mooiste foto’s van jou en je vrienden.
 8. Je kunt een jaaroverzicht van je geboortejaar toevoegen aan je vriendenboek.
 9. Je kunt altijd de volgorde van je boek aanpassen. Wil je je oudste vrienden als eerste in het boek, je beste vrienden op alfabetisch? Het kan allemaal.
 10. Op de omslag van je vriendenboek kun je een mooie foto plaatsen.
 11. Je kunt een preview bekijken van je vriendenboek (zo vaak als je wilt), je weet dus precies hoe je vriendenboek eruit gaat zien.
 12. Je hebt rechtstreeks toegang tot al je vriendenpagina’s. Zitten er foutjes in of wil je toch liever een andere foto? Het kan.
 13. Je bepaalt zelf het formaat van je vriendenboek. Wordt het een heel groot vriendenboek (30x30 cm) of ietsje kleiner vriendenboekje (20x20 cm). Het 20x20 formaat is handig om mee te nemen, het grote formaat is echt een eye-catcher op je salontafel! Keuzestress? Lees dan zeker onze 8 tips over het formaat van je vriendenboek.
 14. Je betaalt uiteraard pas als je klaar bent en helemaal tevreden bent over je vriendenboek.

Ga aan de slag!

Heb je er al zin in? Registreer je en bekijk rustig alle mogelijkheden. Het is echt heel gemakkelijk, zelfs de grootste digibeet kan het. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons uiteraard altijd mailen, wij helpen je graag en snel. Veel plezier!

voorbeelden vriendenpagina's vriendenboekje

vriendenboekje vriendenboek voor jong en oud

vriendenboek 70s design ontwerp

vriendenboekje

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media