fbpx
Skip to main content

HOERA ONZE NIEUWE WEBSITE IS ONLINE

Update deze blog is geschreven op 3 juli 2017. Sinds April 2020 is ook onze vriendenboeken software volledig vernieuwd. Je leest het HIER.

Van harte welkom op Vriendenboeken.nl 2.0

In maart 2013 zijn wij begonnen met Vriendenboeken.nl. In de jaren die volgden hebben we ons vooral geconcentreerd op het gebruiksgemak voor onze klanten. Het maken van een vriendenboek, het invullen van de vriendenpagina’s, we wilden het graag zo simpel mogelijk houden, voor jong én oud. Een vriendenboek maak je tenslotte samen; 12-jarigen maken samen een afscheidsboek groep 8 en 70-jarigen werken enthousiast mee aan een familieboek. Dat moet voor iedereen gemakkelijk en snel gaan en dat is, horen wij regelmatig, goed gelukt. 

Met trots presenteren wij Vriendenboeken 2.0

Natuurlijk blijven we verbeteringen doorvoeren en nieuwe opties toevoegen, maar de afgelopen maanden stond de vormgeving van onze website centraal. Want na ruim vier jaar waren we wel toe aan een frisse look.

Met trots presenteren we daarom vandaag onze geheel vernieuwde site; overzichtelijk, eigentijds en nog beter te bekijken op mobiel en tablet. Als bezoeker kun je gemakkelijk en snel de weg vinden. Er zijn veel foto’s en voorbeeldboeken waar je doorheen kunt bladeren. Op deze manier krijg je een goed beeld van onze vriendenboeken. En mocht je vragen hebben, laat het ons dan vooral weten, want we helpen je graag en snel.

Vriendenboeken.nl 2.0, we zijn benieuwd wat je ervan vindt!

 

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media