fbpx
Skip to main content

FOTO'S VRIENDENBOEK, EEN SPECIAAL CADEAU

Lekker foto's kijken

Ben je bijna klaar met je vriendenboek en zit je lekker te genieten van de preview van het boek? Heerlijk om al die ingevulde vriendenpagina’s en fotobladen (lees ook onze tips voor de fotobladen) alvast te kunnen bekijken. Wat heeft iedereen geantwoord op de vragen en welke foto’s staan op de vriendenpagina’s. Die foto’s op de vriendenpagina’s, dat maakt een vriendenboek nog specialer want…

foto's zijn echt een cadeautje

Misschien dat je je dat niet realiseert als je begint aan het vriendenboek, maar de foto’s in het vriendenboek zijn een cadeautje op zich. Foto’s zijn voor de meesten van ons best belangrijk, ze herinneren ons aan gebeurtenissen in het verleden, zowel goede als slechte. Ze doen ons denken aan mensen, verhalen, plaatsen en misschien de gevoelens die we op dat moment hadden. Van foto’s kunnen we sentimenteel worden, ze laten ons lachen, glimlachen, huilen of misschien zelfs boos worden. Foto’s, zeker oude foto’s, ze doen wat met ons.

die onbekende foto's van jou

Je eigen foto’s, die kun je zo vaak als je wilt doorbladeren in oude fotoboeken of door scrollen op je telefoon. Maar heb je er wel eens bij stil gestaan dat er ook heel veel foto’s van jou zijn die je zelf niet hebt of die je misschien zelfs nog nooit hebt gezien? Foto’s die misschien gemaakt zijn toen je als kind met de buurkinderen speelde, tijdens het jaarlijkse schoolreisje, een groepsfoto’s van een geslaagd verjaardagsdiner of misschien van een borrel op je werk. Heel veel foto’s van en met jou. Foto’s die je vaak helemaal bent vergeten. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor degene voor wie jullie het vriendenboek maken. Het leuke aan een vriendenboek is dat juist dit soort foto’s regelmatig worden gekozen om de vriendenpagina’s mee te vullen. En dat maakt een vriendenboek nog een stukje specialer. Want reken maar dat dat veel emoties en ‘oohs, aahs en weet je nog toen’ oplevert. Ultiem genieten dus.

Tip: zet in je uitnodigingsmail van je vriendenboek nog even specifiek dat je het superleuk vindt als alle vrienden of collega’s persoonlijke foto’s toevoegen. Als je uitlegt waarom zul je zien dat de meesten meedoen.

Geen foto's? Wij hebben een oplossing

Maar er zijn helaas ook mensen die maar één of geen foto’s toevoegen. De achtergronden van onze vriendenboeken zijn hartstikke leuk, maar een leeg fotovlak, het is een beetje zonde (dat vinden wij tenminste wel). Heeft bij jou niet iedereen een foto toegevoegd? Jammer, maar dat kun je oplossen.

  • Je kunt via je beheerdersaccount alle deelnemers, maar ook een deelnemer afzonderlijk, een berichtje sturen. Vraag gewoon of hij of zij nog even een leuke foto wil toevoegen. Dat kan ook nadat de vriendenpagina klaar is. Deelnemers kunnen altijd weer inloggen op hun vriendenpagina en foto’s toevoegen.
  • Als eindredacteur van het vriendenboek heb je toegang tot alle vriendenpagina’s. Heb je zelf extra foto’s dan kun je deze uploaden. Doen!
  • Wij hebben van ieder thema veel foto’s ter beschikking. Of het nou gaat om een verjaardag, babyshower of een pensioen, we kunnen je daarbij zeker helpen. Stuur ons een berichtje en wij sturen je de foto’s gratis toe. Foto’s die je natuurlijk ook kunt gebruiken voor fotopagina’s die je kunt toevoegen.

foto's voor je vriendenboek

Wij hebben heel veel themafoto’s. Als je hier klikt heb je alvast een indruk. Maar we hebben meer. We hebben fotocollages voor verjaardagen en bruiloften. Zelf bedacht, zelfgemaakt 😊 en een hartstikke leuke aanvulling voor je vriendenboek. Voor de vriendenpagina’s, maar zeker ook voor de fotopagina’s die je aan het vriendenboek kunt toevoegen. Die foto's van de jaren in maanden, dagen etc.,  die hebben we ook voor bijvoorbeeld een robijnen of gouden huwelijk. 

gratis foto's voor in je vriendenboekverjaardagsmaand geboortemaand kleur bloem steenwil jij deze leuke foto's in je vriendenboek?

Stuur ons een berichtje en je ontvangt de foto's supersnel.

Voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek

75 jaar verjaardag cadeau vriendenboek vriendenboekje

afgestudeerd bachelor master cadeau vriendenboek

gedenkboek herinneringen aan dierbare overledene

tips

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media