fbpx
Skip to main content

Wil je een versje in mijn poëziealbum schrijven?

Wat vonden we dat vroeger leuk. Iedereen die speciaal voor jou een versje schreef in je poëziealbum, dat was een feestje. Spannend om te kijken welk versje er was geschreven, of er een mooie tekening was gemaakt en welke poëzieplaatjes erbij waren geplakt (het liefst van die grote!). Het poëziealbum was een tijdje uit de gratie, maar is weer helemaal terug. Een oude traditie, maar dan wel helemaal anno nu.

poeziealbum vriendenpagina vriendenboekje

Poëziealbum voor je kind

Je kind gun je natuurlijk ook zo’n heerlijk poëziealbum. Bij ons maak je zo’n poëziealbum heel gemakkelijk online. Iedereen schrijft online een versje (je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en letterkleuren) en voegt twee of drie foto’s toe. Wil je liever een tekening toevoegen? Ook dat kan als je een foto of scan van de tekening maakt.

poeziealbum vriendenpagina vriendenboek

Liever een poëziealbum met lege bladzijden

Ook dat is mogelijk bij Vriendenboeken.nl. Net als een combinatie van lege en ingevulde bladzijden. Het enige dat je dan hoeft te doen is extra uitnodigingen naar jezelf te sturen en de lege pagina’s toe te voegen aan het poëziealbum. Hoe dat werkt kun je hier lezen.

Poëziealbum met veel extra’s

Het poëziealbum maak je nog persoonlijker met extra fotobladen en sfeerbladen. Ook bijzonder is dat je de omslag van het poëziealbum helemaal naar eigen wens kunt vormgeven. Je kunt kiezen voor één van onze ontwerpen en een foto en titel op de omslag plaatsen. Wil je liever een grote foto van je kind op de omslag, een effen kleur of een eigen ontwerp maken? Het kan allemaal. Je kunt het lezen in onze blog ‘jij bepaalt hoe de omslag eruit gaat zien’.

vlindertje

tip tap top de datum heeft een hoedje op

Terug naar thema's

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media