fbpx

Gezamenlijk cadeau voor vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest is geen huwelijksfeest

Een vrijgezellenfeest is geen huwelijksfeest. Een duur cadeau geven? Dat hoeft echt niet. Vrienden en vriendinnen van de aanstaande bruid en bruidegom organiseren en betalen het vrijgezellenfeest en dat is al een heel mooi geschenk. Toch is het best leuk om iets extra’s te doen. Iets persoonlijks en attents. Een vriendenboek is zo’n persoonlijk en attent cadeau. Een boek ingevuld door alle deelnemers aan het vrijgezellenfeest. Een vriendenboekje vol met foto's, gelukwensen, adviezen en herinneringen. Een heerlijk feel good cadeau voor nu en voor later. Voor later? Ja, want over 25 en 50 jaar is jullie boek nog steeds een geweldig aandenken.

Een vriendenboek kun je geven als verrassing tijdens het vrijgezellenfeest maar ook als herinnering aan een geweldige dag. Geef je het vriendenboekje achteraf, bijvoorbeeld op de huwelijksdag zelf, dan kun je alle hilarische foto’s van de bachelor nog verwerken in het vriendenboek.

voorbeelden vriendenpagina Vriendenboek Vrijgezellenfeest | bachelor

Jij kiest: designs, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software.

cadeau vriendenboek vriendenboekje vrijgezellenfeest bachelor

vrijgezellenfeest bachelor_tips ideeen cadeau vriendenboek vriendenboekje

last fling before the ring

 Terug naar thema's

Tags: huwelijk, vrijgezellenfeest .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media