fbpx
Skip to main content

VRIENDENBOEK IN DUTCH DESIGN

Stroopwafels, drop, kaas, Delfts Blauw of toch de tulpen?

Wij hebben vriendenboeken voor alle feestelijke en speciale momenten in je leven. Voor elke gelegenheid hebben wij designs waar je uit kunt kiezen. Wij krijgen echter ook vaak vragen van klanten die een typisch Nederlandse achtergrond willen. Bijvoorbeeld voor vrienden die naar het buitenland verhuizen, een dochter die een jaartje gaat backpacken of een zoon die gaat studeren in het buitenland. Ook dat kan bij Vriendenboeken. Wij hebben diverse designs waar je uit kunt kiezen, van stroopwafels, Delfts Blauw, de Hollandse skyline tot oranje tulpen. Staat jouw favoriete achtergrond er niet bij of wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

voorbeelden vriendenpagina's Dutch Design

Jij kiest: designs, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software

vriendenboek vriendenboekje dutch design nederlandse achtergrond

vriendenboek vriendenboekje dutch design nederland holland ontwerp

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

Why do the Dutch people have two names for their country, Holland and the Netherlands, and neither

one includes the word Dutch?

Terug naar thema's

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media