fbpx
Skip to main content

95e verjaardag? Geef aandacht en liefde cadeau!

95e verjaardag? Bij een speciale leeftijd hoort een speciaal cadeau

Viert je vader, moeder of je oma of opa binnenkort zijn of haar 95e verjaardag? Dan wil je als familie en vrienden de 95-jarige natuurlijk verrassen én verwennen met het allermooiste cadeau ooit. Best lastig, want iemand die 95 wordt heeft meestal niet meer zoveel wensen. Samen tijd doorbrengen, praten, gezellig samen eten, misschien een spelletjes doen, daar genieten ze des te meer van. Dat vinden ze stukken belangrijker dan cadeaus. Begrijpelijk, maar jullie willen natuurlijk toch iets leuks doen voor een 95e verjaardag, want dat is toch wel heel speciaal. Dan hebben wij een goed idee! Verras de jarig emet een eigen vriendenboek vol met foto's, felicitaties en warme en grappige herinneringen. Echt het allermooiste verjaardagscadeau. Een cadeau vol aandacht en liefde. Een cadeau waarvan de jarige, wij weten het zeker, heel erg van zal genieten. Een vriendenboek is het allermooiste cadeau voor jong én als je niet meer zo piep bent! 

voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek 95 jaar

Jij kiest: designs, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software

95 jaar idee cadeau verjaardag vriendenboekje vriendenboek

95 jaar cadeau idee verjaardag vriendenboek vriendenboekje

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals goud of blauw is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

het is een privilege om ouder te worden

Julianne moore

Terug naar thema's

Tags: verjaardag .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media