fbpx
Skip to main content

75e VERJAARDAG? GEEF SAMEN EEN FANTASTISCH CADEAU

Het leukste, beste, liefste, tofste cadeau voor iemand die 75 jaar wordt!

Ben jij uitgenodigd voor een 75e verjaardag? Dan ben je vast op zoek naar dat speciale cadeau. Bij Vriendenboeken.nl hebben we dat speciale verjaardagscadeau. Verras de jarig job met een vriendenboekje (formaat 20x20 cm, is niet heel klein hoor😊) of vriendenboek (30x30 cm, best groot) met vrolijke en gekke foto's, felicitaties, herinneringen, adviezen en dromen. Een vriendenboek ingevuld door vrienden en familie waar de aandacht, liefde en vriendschap voor de kersverse 75-jarige vanaf spat. Wij weten het zeker, het ultieme feel good cadeau voor een 75e verjaardag; een vriendenboek is het allermooiste cadeau voor jong én als je niet meer zo piep bent!

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld goud (#d4af37) of felgroen? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

VOORBEELDEN VRIENDENPAGINA'S VRIENDENBOEK 75 JAAR

75 jaar cadeau verjaardag vriendenboekje vriendenboek

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

 ZO MAAK JE EEN VRIENDENBOEK VOOR EEN 75-JARIGE NOG PERSOONLIJKER!

Maak het vriendenboek compleet met onze extra fotobladen en sfeerbladen.
Cadeau 75 jaar verjaardag voorbeelden sfeerbladen jaaroverzichten vriendenboek vriendenboekje

de mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw

Terug naar thema's

Tags: verjaardag, 75 jaar

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media