fbpx
Skip to main content

75 jaar? Verwen de jarige met een dierbaar cadeau

 Een 75-jarige zet je natuurlijk in het zonnetje

Viert je vader, moeder of je oma of opa binnenkort zijn of haar 75e verjaardag? Driekwart eeuw op deze aarde, dan wil je als familie en vrienden de jarige job vast verrassen én verwennen met een geweldig cadeau. Best lastig, want iemand die 75 wordt heeft meestal niet zo heel veel materiële wensen. Met de hele familie iets leuks doen, gezellige samen eten en praten, spelletjes doen, daar genieten ze des te meer van. Dat vinden ze stukken belangrijker dan cadeaus. Begrijpelijk, maar jullie willen natuurlijk toch iets leuks doen. Dan hebben wij een goed idee! Verras de jarige met een eigen vriendenboek vol met foto's, felicitaties en warme en grappige herinneringen. Het ultieme feel good verjaardagscadeau. Een cadeau waarvan de jarige, wij weten het zeker, heel erg van zal genieten. Een vriendenboek is het allermooiste cadeau voor jong én als je niet meer zo piep bent!

voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek 75 jaar

Jij kiest: designs, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software

75 jaar cadeau verjaardag vriendenboekje vriendenboek

75 jaar verjaardag cadeau vriendenboek vriendenboekje

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals goud of blauw is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.
 

de mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw

Terug naar thema's

Tags: verjaardag, 75 jaar .

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media