fbpx

Het perfecte cadeau voor 50-jarige Sarah en Abraham

50 jaar? Dat mag worden gevierd!

Wordt je beste vriend, vriendin, partner of misschien je moeder of vader binnenkort 50 jaar? Een bijzondere mijlpaal die de jarige én familie en vrienden meestal niet ongemerkt voorbij laten gaan. 50 is best speciaal en dat mag worden gevierd. Als vrienden en familie wil je een 50-jarige natuurlijk het perfecte cadeau geven. En dat perfecte cadeau…dat hebben wij voor je. Verras de jarig job met een eigen vriendenboek vol met foto's, felicitaties, adviezen en warme en grappige herinneringen. Het ultieme feel good verjaardagscadeau. Een cadeau waarvan de jarige over 25 jaar nog steeds geniet. Een vriendenboek is nl. echt een cadeau voor het leven.

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals goud of blauw is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek 50 jaar

Jij kiest: designs, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software.

50 jaar abraham sarah cadeau vriendenboekje vriendenboek

50 jaar sarah abraham cadeau vriendenboekje vriendenboek

blader door een voorbeeld vriendenboek verjaardag 50 jaar sarah

50 & fabulous

Terug naar thema's

Tags: 50 jaar .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media