fbpx
Skip to main content

18 JAAR? EEN SPECIAAL CADEAU VOOR EEN SPECIALE LEEFTIJD

Het leukste, beste, liefste, tofste cadeau voor iemand die 18 jaar wordt

Hoera 18 jaar! 18* jaar is een kroonjaar, een echte mijlpaal. Daar hoort een speciaal cadeau bij vinden wij bij Vriendenboeken.nl. Wordt jouw beste vriendin, je broer of misschien je dochter of zoon binnenkort ook 18 jaar* en ben je op zoek naar dat speciale cadeau? Bij Vriendenboeken.nl hebben we dat speciale verjaardagscadeau. Verras de jarig job met een vriendenboekje (formaat 20x20 cm, is niet heel klein hoor😊) of vriendenboek (30x30 cm, best groot) met vrolijke en gekke foto's, felicitaties, herinneringen, adviezen en dromen. Een vriendenboekje ingevuld door vrienden en familie. Wij weten het zeker, het ultieme feel good cadeau voor een 18e verjaardag. Een cadeau waar de aandacht, liefde en vriendschap van en voor de kersverse 18-jarige vanaf spat. Een vriendenboek, een cadeau om je hele leven van te genieten.

*Weetje: in 2024 vieren 185.000 jongeren hun 18e verjaardag.

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld groen of goud? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek 18 jaar

18 jaar cadeau verjaardag vriendenboek vriendenboekje

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

ZO MAAK JE EEN VRIENDENBOEK voor een 18e verjaardag NOG PERSOONLIJKER!

Maak het vriendenboek compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten of sfeerbladen.
Cadeau 18 jaar verjaardag voorbeelden sfeerbladen jaaroverzichten vriendenboek vriendenboekje 1

Hoera e-i-n-d-e-l-i-j-k ....18!

Terug naar thema's

 

Tags: 18 jaar

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media