fbpx
Skip to main content

EEN VERJAARDAG? GEEF SAMEN EEN FANTASTISCH CADEAU!

Het leukste, beste, liefste, tofste cadeau voor iemand die jarig is

Wordt je allerliefste vriend of vriendin binnenkort 30 of je broer misschien 50 jaar? Is je zus, broer of moeder jarig en wordt dat gevierd? Dan ben je vast op zoek naar dat ene speciale cadeau? Bij Vriendenboeken.nl hebben we het perfecte cadeau voor een feestelijke verjaardag. Verras de jarig job met een eigen vriendenboekje (formaat 20x20 cm, is niet heel klein hoor😊) of vriendenboek (30x30 cm, best groot) met vrolijke en gekke foto's, felicitaties, herinneringen, adviezen en dromen. Een vriendenboek ingevuld door vrienden, collega's en familie. Wij weten het zeker, het ultieme feel good verjaardagscadeau. Een cadeau waar de aandacht, liefde en vriendschap van en voor de jarige vanaf spat. Een vriendenboek: niet een cadeau voor even, maar voor een heel leven!

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld goud (#d4AF37) of roze (#FD9AB3)? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 

VOORBEELDEN VRIENDENPAGINA'S VRIENDENBOEK VERJAARDAG

21 jaar vriendenpagina

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

ZO MAAK JE EEN VRIENDENBOEK VOOR EEN JARIGE NOG PERSOONLIJKER!

Maak het vriendenboek compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten en sfeerbladen.

Cadeau verjaardag voorbeelden sfeerbladen jaaroverzichten vriendenboek vriendenboekje 1

YOU DON'T GET OLDER, YOU GET BETTER

SHIRLEY BASSEY

Terug naar thema's

Tags: verjaardag

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media