fbpx
Skip to main content

SCHOOLREÜNIE? MAAK SAMEN EEN GAAF REÜNIEBOEK 

Deel jullie herinneringen in jullie eigen reünieboek

Ontmoet jij binnenkort sinds lange tijd weer je klasgenoten van de basis of middelbare school? Best spannend om elkaar weer terug te zien. Is iedereen nog herkenbaar? Wat is er in ieders leven gebeurd? En, misschien wel het allerleukste, herinneringen ophalen aan vroeger; aan die ontzettend strenge leraar, de kleding die je destijds droeg, de kapsels en al die zaterdagavonden in de kroeg of disco. Die reünie, waar je zo naar uitkijkt, is helaas ook vaak zo weer voorbij. Wil je nog wat langer nagenieten of wil je juist alvast in de stemming komen voor de reünie? Maak dan samen met al je oud-klasgenoten een tof reünieboek. Hartstikke leuk om samen te maken en een geweldig boek om nog vaak door te bladeren. Die klasgenoten die je tijdens de reünie niet hebt kunnen spreken? Daarover lees je alsnog alles in het reünie-vriendenboek. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, wij hebben reünieboeken voor hele mooie prijzen én in verschillende uitvoeringen. Van een reünieboek geniet je je hele leven!

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld goud (#d4af37) of groen? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Wij wensen jullie alvast een geweldige reünie toe! Lees nog even onze 10 tips voor een fijne reünie.

Voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek Reünie

reunie school boek vriendenboek

reunie school vriendenboek boek

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

ZO MAAK JE EEN reünieboek nog mooier! 

Maak het vriendenboek compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten en sfeerbladen.
Reünie rëunieboek vriendenboek jaaroverzicht schooljaar sfeerblad

we realiseerden ons niet dat we herinneringen maakten
we hadden gewoon plezier ❤

bereken prijs vriendenboeken reunie

Terug naar thema's

Tags: reunie

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media