fbpx
Skip to main content

Reünie van  je oude school?

Deel je herinneringen in jullie eigen reünieboek

Ontmoet jij binnenkort voor het eerst sinds lange tijd weer je klasgenoten van de basisschool of misschien van de middelbare school? Best spannend om elkaar na zo’n lange tijd weer terug te zien. Is iedereen nog herkenbaar? Wat is er in ieders leven gebeurd? En, misschien wel het allerleukste, herinneringen ophalen aan vroeger; aan die ontzettend strenge leraar, de kleding die je destijds droeg, de kapsels en al die zaterdagavonden in de kroeg of disco. Die reünie, waar je zo naar uitkijkt, is helaas ook vaak zo weer voorbij. Wil je nog wat langer nagenieten of wil je juist alvast in de stemming komen voor de reünie? Maak dan samen met al je oud-klasgenoten jullie eigen reünieboek. Hartstikke leuk om samen te maken en een geweldig boek om nog regelmatig door te bladeren. Die klasgenoten die je tijdens de reünie niet hebt kunnen spreken? Daarover lees je alsnog alles in het reünie-vriendenboek. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, wij hebben al vriendenboeken voor groepen onder de 10 Euro.Wij wensen jullie alvast een geweldige reünie toe! Lees nog even onze 10 tips voor een fijne reünie.

Voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek Reünie

Jij kiest: ontwerp, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software.

reunie school boek vriendenboek

reunie school vriendenboek boek

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals goud of blauw is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 
 
Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

we realiseerden ons niet
dat we herinneringen maakten

we hadden gewoon plezier ❤

bereken prijs vriendenboeken reunie

Terug naar thema's

Tags: reunie .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media