fbpx
Skip to main content

Maak samen met al je klasgenoten een jaarboek

jullie eigen jaarboek, hoe speciaal is dat

Begin je aan je eerste jaar op de middelbare school of ben je bijna klaar? Hou oud je ook bent, een jaarboek is altijd een goed idee. Ga samen met al je klasgenoten aan de slag voor zo’n supergaaf jaarboek. Een vriendenboek ingevuld door al je klasgenoten met daarin de leukste foto’s, gebeurtenissen, herinneringen, tips voor je vrienden, dromen of wat je maar belangrijk vindt om te vermelden in jullie jaarboek. De vragen bepaal je nl. helemaal zelf. Ook superleuk als cadeau voor alle eindexamenkandidaten. Een jaarboek is tastbare herinnering en echt een cadeau voor het leven. En dat al vanaf € 7,55.

voorbeelden vriendenpagina's jaarboek middelbare school

Jij kiest: designs, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software.

jaarboek middelbare school vriendenboek vriendenboekje

jaarboek middelbare school vriendenboek

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals blauw of geel is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.
 

Ook grote klassen een jaarboek onder de € 10,00!

De jaarboeken zijn er in twee uitvoeringen in formaat 20x20 cm: zachte kaft - spiraalbinding en zachte kaft - geniet. De zachte kaft geniet heeft maximaal 72 pagina's (35 kinderen). Voor scholen zijn er speciale prijzen vanaf 5 exemplaren voor de uitvoering zachte kaft spiraal en vanaf 10 exemplaren voor de uitvoering zachte kaft - geniet.

Bereken prijs jaarboeken

schooljaren gaan voorbij, schoolherinneringen...die heb je voor altijd

Terug naar thema's

Tags: middelbare school .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media