fbpx
Skip to main content

TOF JAARBOEK MIDDELBARE SCHOOL

Jaarboek leuk voor nu én later

Maak samen met de schoolverlaters een fantastisch jaarboek. Supertof als herinnering aan de middelbare schooltijd, maar ook voor later een heerlijk boek om bij weg te dromen. Een jaarboek, ingevuld door alle eindexamen kanditaten, met daarin de leukste foto’s, gebeurtenissen, herinneringen, dromen of wat je maar belangrijk vindt om te vermelden in het jaarboek. De vragen bepaal je nl. helemaal zelf. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, wij hebben jaarboeken voor hele mooie prijzen én in verschillende uitvoeringen. Van een jaarboek geniet je echt je hele leven! 

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld goud of groen? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is ook mogelijk en heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

voorbeelden vriendenpagina's jaarboek middelbare school

jaarboek middelbare school vriendenboek vriendenboekje

jaarboek middelbare school vriendenboek

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.
 

ZO MAAK JE DE JAARBOEKEN VAN DE EINDEXAMENKLASSEN NOG MOOIER!

Maak jullie jaarboek van de middelbare  compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten en sfeerbladen. Ook lege invul-sfeerbladen zijn mogelijk  nog een persoonlijk berichtje in elkaars jaarboeken kunt schrijven. In mei komen we met het eerste jaaroverzicht 2024 dat we regelmatig zullen bijwerken. Heb je een jaaroverzicht toegevoegd en wij updaten het jaaroverzicht, dan verschijnt de laatste versie vanzelf in jullie jaarboek.

Jaarboek eindexamenklas middelbare school vriendenboek vriendenboekje jaaroverzicht sfeerbladen

Jaarboek eindexamenklas middelbare school vriendenboek vriendenboekje invul sfeerbladen

 bereken de prijs van jullie jaarboeken

De jaarboeken zijn er in twee uitvoeringen in formaat 20x20 cm: zachte kaft - spiraalbinding en zachte kaft - geniet. De zachte kaft geniet heeft maximaal 72 pagina's (35 personen). Voor scholen zijn er speciale prijzen vanaf 5 exemplaren voor de uitvoering zachte kaft spiraal en vanaf 10 exemplaren voor de uitvoering zachte kaft - geniet. Uiteraard kun je de jaarboeken ook bestellen met harde kaf, gebonden of spiraal. Ook formaat 30x30 is mogelijk. Het is wel zo dat de prijzen dan een stukje hoger liggen.
 

UITVOERING SPIRAAL | FORMAAT 20X20 | VANAF 5 EXEMPLAREN

 

UITVOERING GENIET | FORMAAT 20X20 | VANAF 10 EXEMPLAREN

Tags: middelbare school

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media