Aan de slag
 
 

Inhoud

Inhoud vriendenboek

Een vriendenboek is bijzonder om cadeau te krijgen en geweldig om te geven. Op zoek naar een super origineel en persoonlijk cadeau? Of gewoon naar een prachtige manier om jullie vriendschap en herinneringen te vereeuwigen? Ga dan samen aan de slag en creëer een vriendenboek vol persoonlijke herinneringen, toekomstdromen, lieve wensen en foto's.

Fotocollage Blader door een vriendenboek
Voorbeeldboek (cover + binnenwerk)

Klik op afbeelding voor vergroting

Thema's

Voor het maken van een vriendenboek hebben wij maar liefst 40 thema's beschikbaar, zodat je het vriendenboek heel persoonlijk kunt maken!

Ieder thema heeft 3 tot 9 verschillende achtergrond ontwerpen. Een paar leuke voorbeelden van deze thema's zijn Sweet Sixteen, Pensioen en Vrijgezellenfeest. Klik hier voor een overzicht van alle thema's en achtergrond ontwerpen.

Jaaroverzicht

Klik op afbeelding voor vergroting

Jaaroverzichten

Maak jouw vriendenboek extra persoonlijk door een jaaroverzicht van bijvoorbeeld een geboorte-, school- of trouwjaar toe te voegen.

Vanaf 1950 tot 2002 zijn wij in de geschiedenis gedoken. Wat was het nieuws in jouw geboortejaar, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop? Ieder jaaroverzicht beslaat twee pagina's.

Spread sfeerpagina

Klik op afbeelding voor vergroting

Sfeerbladen

Bij ieder van de 40 thema's kun je ervoor kiezen om fraaie en grappige sfeerbladen aan je vriendenboek toe te voegen.

Fotopagina

Klik op afbeelding voor vergroting

Fotopagina's

En om het helemaal af te maken kun je bij ieder thema ook nog extra foto's toevoegen. De fotopagina's zijn in lijn met het thema en achtergrond ontwerp dat je hebt uitgekozen.

Kwaliteit boek

Kwaliteit boek

Onze vriendenboeken zijn van eersteklas kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Dit realiseren wij door het gebruik van:

• Hoogwaardig 200 grams papier
• FSC-gecertificeerd papier
• De harde omslagen worden gelamineerd
• Stevige boekbinding
• Extra's tegen minimale meerprijs: leeslint en metalen boekhoekjes
Bezorgfiets of bestelwagen PostNL

Gemakkelijk om te maken

Het maken van een vriendenboek is gemakkelijk en leuk.
Kijk bij 'zo werkt het' om te lezen hoe je een vriendenboek maakt.

Bezorgfiets of bestelwagen PostNL

Binnen een week thuisbezorgd

Ben je klaar met het vriendenboek? Dan kun je de bestelling online afrekenen en zorgen wij dat jouw boek binnen een week wordt thuis bezorgd.