fbpx
Skip to main content

Geslaagd cadeau eindexamen

Eindexamen gehaald? gefeliciteerd!

De examens zijn achter de rug. Je beste vriend(in), dochter of zoon is geslaagd, de vlag kan uit! Tijd voor feesten en niet te vergeten een onvergetelijk en liefst ook blijvend cadeau. Dat onvergetelijke en blijvende cadeau? Dat hebben wij voor je. De geslaagde maak je ongetwijfeld superblij met een vriendenboek speciaal voor hem of haar ingevuld door vrienden, klasgenoten en familieleden. Een vriendenboek vol met foto's, felicitaties en warme en grappige herinneringen. Met recht een geslaagd cadeau.

Voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek eindexamen - geslaagd

Jij kiest: designs, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software.

geslaagd middelbare school cadeau vriendenboekje vriendenboek

geslaagd middelbare school cadeau vriendenboek vriendenboekje

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals groen of geel is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

Geslaagd?
petje Af

Terug naar thema's

 

Tags: middelbare school .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media