fbpx
Skip to main content

GESLAAGD CADEAU EINDEXAMEN

Hieperdepiep Hoera Geslaagd!

De examens zijn achter de rug. Je beste vriend(in), dochter of zoon is geslaagd, de vlag kan uit! Tijd voor feesten en niet te vergeten een onvergetelijk en liefst ook blijvend cadeau. Dat onvergetelijke en blijvende cadeau cadeau, dat hebben wij voor je. Verras de kersverse geslaagde met een vriendenboekje (formaat 20x20 cm, is niet heel klein hoor😊) of vriendenboek (30x30 cm, lekker groot) met vrolijke en gekke foto's, felicitaties, herinneringen, adviezen en dromen. Een vriendenboek ingevuld door vrienden, klasgenoten en familie waar de aandacht, liefde en vriendschap voor de gediplomeerde vanaf spat. Wij weten het zeker, het ultieme en meest geslaagde cadeau, een cadeau dat elk jaar specialer wordt want.....een vriendenboek is geen cadeau voor even, maar voor een heel leven.

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld goud of groen? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek eindexamen - geslaagd

Voorbeelden Vriendenpaginas Vriendenboek geslaagd cadeau eindexamen

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

ZO MAAK JE EEN GESLAAGD VRIENDENBOEK NOG PERSOONLIJKER!

Maak het vriendenboek compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten of sfeerbladen.

Voorbeelden Sfeerbladen jaaroverzicht Vriendenboek Cadeau Geslaagd eindexamen

Geslaagd?
petje Af

Terug naar thema's

 

Tags: middelbare school

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media