fbpx
Skip to main content

Uniek en persoonlijk cadeau voor communie

speciaal en lief cadeau voor de eerste communie van je kind

Je dochter of zoon gaat binnenkort haar of zijn Eerste Heilige Communie doen. Een bijzonder en feestelijk moment, voor het kind én de ouders. Een moment om te koesteren en te herinneren. Maak voor je kind, samen met familie en vrienden, een persoonlijk communieboek. Een prachtig cadeau voor nu, maar ook bijzonder voor later. Een vriendenboek maken samen met alle andere communicantjes? Ook dan kan en al vanaf slechts € 7,55. Klik hier voor meer informatie.

voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek Communie

Jij kiest: designs, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software.

communie cadeau communicantje vriendenboekje vriendenboek

communie cadeau communicantje vriendenboekje

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals geel of blauw is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

LICHTPUNTJES
SOMS ZIJN ZE GROOT, SOMS ZIJN ZE KLEIN,
JE HOEFT ZE NIET TE ZOEKEN, JE KUNT ZE OOK GEWOON ZIJN

Terug naar thema's

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media