fbpx
Skip to main content

RAGES & JARENOVERZICHT GROEP  8: 2016-2024

Het nieuws en de rages tijdens acht jaren basisschool

Vanaf deze week staan onze nieuwste JAREN-overzichten online. Meervoud, want we hebben, naast het jaaroverzicht van 2024, een speciaal jaren-overzicht voor de afscheidsboeken groep 8. Een toffe aanvulling aan een tof afscheidsboek, met 1 muisklik in je vriendenboek.

jaaroverzichten en rages groep 8 voorbeelden

Rages en Hypes creëren gezamenlijke herinneringen

Naast het overzicht met nieuws, hebben we ook een heerlijk sfeerblad met rages. Rages en hypes zijn van alle tijden. Sommige rages zijn tijdloos, geen kind dat niet heeft geknikkerd of heeft geprobeerd een rubiks kubus op te lossen. Andere hypes zijn duidelijk gelinkt aan een bepaalde periode; de klikklakballen in de jaren ’70, de jaren ’80 bracht de onvergetelijke walkman, de Tamagotchi als huisdier in de jaren ’90, extra boodschappen doen bij een grote supermarktketen voor oranje, rode, witte en blauwe Wuppies in 2006 (Wup Holland Wup) en in 2013 speelde iedereen Flappy Bird. Tja rages en hypes, wie is er niet groot mee geworden 😊.

De kinderen van deze groep 8 zijn opgegroeid met rages op TikTok, Pokémons vangen, maar ook met zoiets simpels als kneedgum. Rages zijn best moeilijk te weerstaan, dat geldt eigenlijk voor bijna voor iedereen. Dat kan soms best irritant zijn, maar het zorgt ook voor gezamenlijke herinneringen, verbondenheid, een tijdsbeeld én sweet memories. Geen wonder dat er in inmiddels al heel wat afscheidsboeken een sfeerblad met rages is toegevoegd! Mis je overigens nog een hype of rage? Laat het ons weten, dan kijken wij of we dat nog kunnen toevoegen.

Meer weten over onze gave en zeer betaalbare afscheidsboeken groep 8? Wij vertellen je er graag wat meer over.

voorbeelden vriendenpagina's groep 8 vriendenboekjes

voorbeelden van vriendenpaginas vriendenboekje afscheidsboek groep 8 vriendenboek

voorbeelden sfeerbladen en jaaroverzichten groep 8

Afscheidsboek groep 8 vriendenboekje sfeerbladen en jarenonverzicht

voorbeelden 'lege' sfeerbladEN afscheidsboek groep 8

Ook lege invul-sfeerbladen zijn mogelijk zodat de kinderen, als ze het afscheidsboekje ontvangen, nog een persoonlijk berichtje in elkaars afscheidsboeken kunnen schrijven.

Afscheidsboek groep 8 vriendenboekje invul sfeerbladen 1

basisschool, groep 8

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media