fbpx
Skip to main content

KLANTEN OVER AFSCHEIDSBOEK GROEP 8

Dit vinden onze klanten!

Overweeg je om samen met de kinderen van groep 8 een afscheidsboek te maken? Een goed idee vinden wij 😊. Maar misschien ben je ook wel nieuwsgierig naar de reacties van een aantal ouders, leerkrachten en kinderen die in 2019 samen een vriendenboek hebben gemaakt! Destijds veel tevreden klanten. Het jaar daarop is onze software volledig vernieuwd en zijn er veel meer mogelijkheden.

afscheidsboek groep 8 reveiw 1

afscheidsboek groep 8 review 2

afscheidsboeken groep 8 review 4

Lees meer reviews over Vriendenboeken.

 

voorbeelden vriendenpagina's afscheidsboek groep 8

Onderstaand zie je twee voorbeelden van ingevulde vriendenpagina's van een afscheidsboek groep 8. Wil je een compleet voorbeeldboek bekijken? Neem dan een kijkje bij onze voorbeeldboeken.

ingevulde vriendenpagina groep 8

Kwaliteit en service Vriendenboeken.nl

Met onze vriendenboeken willen wij het leven een stukje mooier maken. Kwaliteit en service zijn daarbij voor ons de belangrijkste pijlers. We streven naar 100% tevreden klanten en zetten ons voor dat resultaat ook 100% in:

99% van onze klanten is zeer tevreden en waardeert ons gemiddeld met een 9.2. Voor kwaliteit en service scoren we respectievelijk een 9.2 en een 9.6. Cijfers waar we best trots op zijn. Maar het allerbelangrijkste vinden we, dat we heel vaak mogen horen dat een vriendenboek een fantastisch cadeau is, een bewaarboek, een boek voor het leven.

Heb je vragen, weet dan dat je altijd bij ons terecht kunt. We helpen je graag en snel.

Team Vriendenboeken.nl

basisschool, groep 8

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media