fbpx
Skip to main content

AFGESTUDEER-CADEAU BACHELOR EN MASTER

Afgestudeerd? Daar hoort een bijzonder cadeau bij!

Heeft je dochter, zoon of een dierbare vriend of vriendin binnenkort een bachelor of master diploma op zak? Wat een heerlijk gevoel en wat een bijzonder moment. Bij zo’n speciale mijlpaal hoort een speciaal cadeau. Dat speciale cadeau, dat hebben wij voor je. Verras de kersverse bachelor of master met een vriendenboekje (formaat 20x20 cm, is niet heel klein hoor😊) of vriendenboek (30x30 cm, best groot) met vrolijke en gekke foto's, felicitaties, herinneringen, adviezen en dromen. Een vriendenboek ingevuld door vrienden, medestudenten en familie waar de aandacht, liefde en vriendschap voor de kersverse gediplomeerde vanaf spat. Wij weten het zeker, het ultieme cadeau voor een bachelor of master, een cadeau dat elk jaar specialer wordt want.....een vriendenboek is geen cadeau voor even, maar voor een heel leven.

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld oranje of groen? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is ook mogelijk en heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek bachelor - master en master

Voorbeelden Vriendenboeken Supertof Cadeau voor Bachelor en Master

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

ZO MAAK JE EEN VRIENDENBOEK VOOR EEN kersverse bachelor of master NOG PERSOONLIJKER!

Maak het vriendenboek compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten of sfeerbladen.

Voorbeelden Sfeerbladen jaaroverzicht Vriendenboek Cadeau Afgestudeerd Bachelor Master

AFGESTUDEERD?
HOERA - FANTASTISCH - HEBBES
GEWELDIG GEDAAN - TOP - FEESTJE
PETJE AF

Terug naar thema's

Tags: bachelor en master

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media