fbpx

Familieboek met Kerst

een familieboek maakt kerst nóg leuker

75% van de Nederlanders viert de kerstdagen met familie. Drukke dagen en best ook stressvol door alle voorbereidingen. Maar als het éénmaal zover is, is het toch ook bovenal samen genieten. Genieten van spelletjes, kerstfilms, winterwandelingen en lekker eten en drinken. Wat we tijdens deze feestelijke dagen ook veel doen is samen herinneringen ophalen. Weet je nog toen..? Wat hebben we gelachen om… Sweet memories met een lach maar soms ook met een traan. Iedere familie heeft tenslotte zijn eigen verhaal.

leg jullie familieverhaal én familieband vast

Heb jij een fijne familieband en wil je dit jaar eens extra bij jullie familieverhaal stilstaan? Begin dan vandaag nog met je eigen familieboek. Een familieboek waarin je oma, opa, ouders, broers, zussen en je kinderen hun herinneringen, dromen, gedachten én mooiste foto’s delen. Leer je familie nog beter kennen met vragen als:

vragen voor in je familieboek

voorbeelden vriendenpagina's familieboek

Al vanaf € 7,55!

familieboek vriendenboek familie cadeau reunie

familieboek reunie herinnering cadeau familiebijeenkomst

Natuurlijk kun je de vragen voor je familieboek helemaal zelf bepalen. Jullie eigen familieboek, superleuk als cadeau voor je (o)ma of (o)pa, maar zeker ook voor jezelf. Het kerstcadeau waar de hele familie intens zal genieten. Tijdens maar zeker ook na de feestdagen. Het boek dat je nog heel vaak in handen zult hebben.

Familieboek nu ook in Kerstsferen

cadeau kerst kerstmis boek vriendenboekje vriendenboek familie vrienden corona

cadeau kerst kerstmis boek vriendenboekje vriendenboek familie vrienden corona

Save

feestdag, familie, kerst , reunie