fbpx

BORREL NIEUWJAAR & KERST IN CORONATIJD

Daar zit je dan met je borrelpakket voor je computerscherm

Kerstborrels op je werk, hoe doen jullie dat dit jaar? De traditionele kerst- en nieuwjaarborrels die zitten er nu even niet in, maar om nu helemaal niets te doen dat is ook weer zo wat. Natuurlijk kun je gaan KerstVideoBorrelen met je collega’s, maar het voelt toch anders als je in je feestkleding of foute kersttrui met je borrelpakket voor het computerscherm naar de speech van je baas zit te luisteren in plaats van dat je gezellig tussen je collega’s staat. Misschien mopperde je vroeger wel eens 'oh weer een kerstborrel, geen zin…. ' maar nu deze borrels niet doorgaan vind je het waarschijnlijk toch wel jammer. In relaxte sfeer met je collega’s praten over iets anders dan je werk, collega’s van andere afdelingen beter leren kennen, genieten van hapjes en drankjes, praten, lachen, gezellige achtergrondmuziek en misschien na afloop een kerstpakket in ontvangst nemen, dat willen we allemaal wel op dit moment.
 
Wij hebben een coronaproof alternatief of misschien juist een leuke aanvulling op de digitale kerstborrel met je collega's. Eerlijk is eerlijk, we hebben het niet zelf verzonnen, het is een idee van onze klanten. Wij vinden het te leuk om niet te delen. Wat vind je van een KerstCollegaBoek? Op deze manier ben je toch een beetje samen. Er is in het boek voor al je collega's ruimte om wat persoonlijks te vertellen, bijvoorbeeld een terugblik op het afgelopen jaar en ideeën of wensen voor het komende jaar. Ook kan iedereen zelf foto's toevoegen, bijvoorbeeld een foto van je thuiswerkplek 😊. Onderaan deze blog staat een voorbeeld van hoe een ingevulde vriendenpagina van een collega eruit zou kunnen zien.
 
Een KerstCollegaBoek, een geweldig aandenken aan dit rare jaar 2020 en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. 

Onze 6 tips voor het gaafste KerstCollegaBoek ever

1. Kies de leukste, liefste of prikkelendste vragen

Wij hebben vragen waar je uit kunt kiezen, maar je kunt deze ook aanpassen of zelf verzinnen. Voor jullie KerstCollegaBoek doen we graag een voorzetje.
 
1. 2020 weinig op kantoor, nooit gedacht dat ik dit zo zou missen
2. De collega’s met de supercoolste thuiswerkplek
3. De collega’s met de mooiste en opvallendste thuiswerk outfits
4. Wat ik dit jaar het meeste heb gemist
5. Extra waardering heb ik dit jaar gekregen voor
6. Het ultieme corona comfort food
7. Corona, veel kan en mag niet. Maar dit kan wel
8. Het eerste dat wij samen gaan doen als corona echt voorbij is
9. Coronaproof Collega tips
10. Lastig van thuiswerken vind ik
11. Leuk aan thuiswerken vind ik
12. Thuiswerken of kantoor?
13. Typisch (naam van bedrijf waar je werkt)
14. Ik heb dit jaar best wakker gelegen van
15. Dit ben ik dit jaar meer gaan waarderen
16. Geweldig aan onze afdeling en ons bedrijf vind ik
17. Ons team is
18. Op 1 januari 2020 had ik nooit gedacht dat ik
19. De ultieme netflixserie tijdens lockdown
20. Dit heb ik geleerd van corona, sociale distancing, lockdown…
21. Ik zou best nog wel een keertje net als vroeger
22. Als ik 3 (bekende) mensen zou mogen uitnodigen voor het diner, dan kies ik voor
23. Als ik getuige zou kunnen zijn van een gebeurtenis in de geschiedenis dan kies ik voor
24. Ik sta bij mijn collega's bekend als
25. Ik ben je collega die
26. Favoriete online gespreksonderwerpen waren dit jaar
27. Wat ik het meest waardeer aan mijn werk en collega’s
28. Blij met jullie als collega’s omdat
29. Terugkijkend op 2020
30. Het ware kerstgevoel is voor mij
31. Mijn kerstboodschap voor jullie
32. Lichtpuntjes
33. Mijn doel voor 2021
34. Waar kijk je naar uit in 2021
35. Mijn goede voornemens voor 2021
 
Welke vragen zou jij kiezen voor jullie KerstCollegaVriendenboek? Of heb je zelf nog leuke aanvullingen? We horen ze graag.

2. Je eigen achtergrond design

Wij hebben echt heel veel designs (meer dan 400 waaronder designs in kerstsfeer) waar je uit kunt kiezen, maar…… er is meer. Wil jij je eigen achtergrond design? Dan kan dat ook. Je kunt jullie favoriete werkfoto of een eigen ontwerp met bijvoorbeeld jullie logo’s uploaden als achtergrond voor de vriendenpagina’s. Liever een effen kleur? Kerstgroen of donkerrood? Ook dat kan, via ons kleurenpalet kies je heel gemakkelijk je favoriete kleur.

3. Lettertekens worden geteld per vriendenpagina niet per vraag

Superfijn is dat de lettertekens worden geteld per vriendenpagina en niet per antwoord. Vind je het leuk dat er ruimte is  voor je collega's om de vragen uitgebreid te beantwoorden, kies dan voor minder vragen. Op deze manier hebben je collega's alle ruimte voor hun verhalen over 2020.

4. Extra foto’s en sfeerbladen

Extra foto’s toevoegen van alle collega’s (bijvoorbeeld van jullie zoom- of skypesessies) kan via de fotobladen. Als herinnering aan 2020 wil je misschien ook wel een coronasfeerblad of één van onze andere sfeerbladen toevoegen aan jullie KerstCollegaVriendenboek.
 
corona covid 19 woorden uitdrukkingen

5. Opmaak teksten vriendenboek

Je kunt bij ons kiezen uit zes verschillende lettertypes, kleurtjes, cursief, vetgedrukt, onderlijnen en teksten centreren. Je collega’s kunnen dat bij de antwoorden op de vragen en jij als eindredacteur van je eigen vriendenboek kunt dat ook voor de vragen en de titel op de omslag van je boek.

6. Speciale prijzen voor groepen 

Heb jij 10 collega’s of misschien wel meer? Dan kun je gebruik maken van onze speciale uitvoering voor groepen. Het papier is net ietsje lichter, maar de kwaliteit is, dat vinden wij én onze klanten, uitstekend, zoals je van ons bent gewend. Klik hier voor onze prijzen voor groepen.

Ga aan de slag met jullie eigen KerstCollegaVriendenboek

Heb je er al zin in? Log in en bekijk rustig alle mogelijkheden. Het is echt heel gemakkelijk, zelfs de grootste digibeet kan het. We hebben nieuwe software en die werkt heel intuïtief. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons uiteraard altijd mailen, wij helpen je graag en snel. Veel plezier!

VOORBEELD VRIENDENPAGINA VRIENDENBOEK collega’s kerst

kerstborrel coronaproof collega's werk vriendenboek vriendenboekje

 Wij wensen je fijne Kerstdagen

 

pensioen , feestdag, kerst , afscheid collega, corona , jubileum collega