fbpx

EEN NIEUWE BAAN VOOR JE COLLEGA

Kwart collega's op zoek naar een nieuwe baan

Het bedrijf ADP heeft in de zomer van 2017 een onderzoek laten uitvoeren onder bijna 10.000 werknemers in acht Europese landen: Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. In Nederland hebben 1.300 werknemers meegewerkt aan dit onderzoek. De werknemers hebben vragen beantwoord over onderwerpen als vertrouwen, vaardigheden, loopbaanontwikkeling, technologie en discriminatie op het werk. Het hele rapport kun je hier lezen.

Wat vindt de Nederlandse werknemer?

Voor deze blog hebben we alleen gekeken naar de uitkomsten voor Nederland. Het blijkt bijvoorbeeld dat het salaris steeds minder belangrijk wordt als motivator en contacten met collega’s steeds belangrijker. Ook ervaren Nederlanders minder stress dan andere Europeanen. Maar er is meer.

Veel collega's blijven tot pensioen

Afscheid collega ideeën

Hoort jouw collega bij het kwart dat op zoek is naar een andere baan of een eigen bedrijf wil beginnen? Als het zover is laat hem of haar dan niet ongemerkt vertrekken. Een gezellige afscheidsborrel, een persoonlijke speech en een mooie afscheidscadeau horen er toch wel een beetje bij. Voor de borrel hebben jullie vast zelf wel goede ideeën, tips voor een goede speech kun je hier lezen en het mooiste afscheidscadeau? Dat hebben wij! Bekijk onderstaande voorbeelden of scrol even naar beneden om door een compleet voorbeeldboek voor het afscheid van een collega te bladeren.

voorbeelden vriendenpagina's afscheid en pensioen collega

afscheid collega nieuwe baan cadeau vriendenboek vriendenboekje

afscheid collega cadeau vriendenboek vriendenboekje nieuwe baan

pensioen collega cadeau vriendenboek vriendenboekje

voorbeeld vriendenboek afscheid collega

pensioen , afscheid collega, zakelijk cadeau